Anmälan

 


 Sista anmälningsdatum, 9 april 2021

 

Max 8 lag i varje åldersgrupp. (Om en grupp är fylld hamnar ditt anmälda lag i "reservlistan" och kan komma att erbjudas en plats i mån av plantillgänglighet/avbokningar/ej kompletta anmälningar) Observera att du måste fylla i alla deltagande spelare i anmälan, enligt krav från Södermanlands fotbollsförbund. Om deltagarlistan ej är komplett anser vi ej att det är en fullständig anmälan och ni riskerar att förlora er plats i turneringen.

 


 

 

   Anmälningsavgifter

 

3 mot 3 och 5 mot 5 spelar gratis!

 

  • 3 mot 3 (P/F7) 0 kr/lag
  • 5 mot 5 (P/F8-P/F9) 0 kr/lag
  • 7 mot 7 (P/F10-P/F12) 1500 kr/lag
  • 9 mot 9 (P/F13-P/F14) 1500 kr/lag

 

I vissa fall kan det ges dispens för inbetalningsdatum dock ska anmälningsavgiften ska vara oss tillhanda senast den 9:e april 2021. Inbetalas på Kvicksunds sportklubbs bankgiro 426-1475. Observera att betalningen är ett av kriterierna som avgör om din anmälan är komplett. Är betalningen inte Kvicksunds sportklubb tillhanda senast den 9:e april 2021 kommer du att förlora din plats till förmån för någon som fullgjort alla åtaganden för att anmälan ska anses vara komplett. Vi förbehåller oss rätten att stryka lag som ej betalat avgiften i tid.

 


 

 

  Kvicksundscupen, Lagsida

 

När du gjort din anmälan så kommer du att få ett E-mail skickat till angiven mailadress med loginuppgifter och en sammanställning av din beställning. I E-mailet finns också en länk till din "lagsida" där du kan redigera uppgifter och lägga in lagupsställning. Har du tappat bort länken till loginsidan kan du prova den här, http://teamplay.mibosoft.se/818/?login! Har du glömt lösen går det att nollställa via samma länk. Har du glömt både login och lösen samt lyckats slänga mailet du fick med dessa uppgifter vid registreringen... Hör av dig till kansliet så får vi se vad vi kan göra!

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta KSK Kansli

 

Anmälningsformulär kommer inom kort.